csak kérdés...

lehetne ez egy levél is, talán azért nem az, mert nem akarom rád erõltetni a gondolataimat, ha idejöttél, talán érdekel, és ezért olvasod el. nem akarok beléd magyarázni semmit, csak szeretném ha magadba néznél, és elgondolkodnál a saját érzéseiden. 
játsszuk azt, hogy minden elõítéletet, félelmet, görcsöt és menekülhetnéket leteszünk néhány percre, és megnézzük mi alapján, miért ítélünk és elítélünk, vagy miért mondunk nemet, ha belül annyira érezzük, hogy igent kellene mondani, semmi mást.  nem válaszolni akarok. kérdezni akarok, hogy elgondolkodj a válaszokon. hogy ne sértõdj, hogy ne zárkózz be, hogy ne szégyenkezz, és ne félj még magad elõtt sem, még magadtól sem. van ott belül valahol az a hang, vagy érzés, ami annyira tudja mi lenne az igazi válasz, hát tedd le az illúziókat, tedd fel a kérdéseket, és csak várj, amíg el nem múlik a dac, amíg elhalványulnak a félelmek, és nem kiagyalni akarod, hanem  érzed a választ.
akkor már nincs semmi baj, nem futsz el, hiszen az ember a saját félelmei elõl nem futhat el… de megoszthatja azzal, akiben igazán bízhat, és ettõl akár múlhatnak is már…
nem tudom mitõl férfi valaki, csak azt tudom, amit én gondolok errõl. én azt hiszem a férfi tudja mit tud, nem kételkedik magában, mert így képes megvalósítani azt, ami egy férfi dolga: mindent megtenni a párjáért, és ha kell feladni magát azért a nõért, akit szeret.
az a férfi, aki a legtöbb nõt dugja meg, vagy az, aki ha megtalálja azt akiben meglátja a Nõt, mindig erõs marad, hogy többinek nemet mondjon?
az a férfi, aki folyamatosan nyalja magát, hogy mindenáron divatból jól nézzen ki, akinek kocsi, vagy ékszer kell, hogy észrevegyék, aki addig gyúr, amíg meg nem gyõzi magát hogy már komolyan veszik ránézésre , vagy az, aki tudja, hogy önmagáért is szerethetik, akinek az a fontos, hogy annak tetsszen aki szereti õt?
ki a férfi?  az akinek újra meg újra új nõk kellenek, hogy igazolja magát, vagy az, akinek nincs szüksége hódításokra, hogy önbizalma legyen, aki egyetlen nõ bizalmát és szeretetét akarja megtartani, mert számára nincs nagyobb dicséret annál, hogy az a nõ szereti, akit a legcsodálatosabbnak tart?
az az erõs, aki oktalanul agresszív, mert annyira retteg attól, hogy ha nem õ a leghangosabb megtámadják?
az a férfi és az az erõs, aki üvölt akármi van, aki képes megütni egy nõt csak hogy igaza legyen, és az a gyenge, aki erõt vesz magán, aki legyûri a sértettségét vagy haragját  és üvöltés helyett megpróbálja megtalálni a problémát és megoldani?
az a férfi, aki rádüvölt, hogy hozz kaját és csináld ezt vagy azt, és az a gyenge, aki ha fáradt is, eszébe jut, hogy te is fáradt lehetsz, és nem restell neked vacsorát csinálni, mert talán neked is jól esik?
az a férfi, aki rádmászik, kielégíti magát és elfordul, az pedig gyenge, aki úgy szeret, hogy a szerelemben is az az elsõ, hogy téged boldoggá tegyen, …aztán ölel, hogy érezd, veled van, és mert szeret veled lenni?
az a férfi aki bármikor otthagy magadra a problémáiddal, vagy az, akinek mindig van ereje, hogy meghallgasson, és mindig próbál ott lenni ha segíteni kell?
 az a szabadság, ha valaki leszarja mi van veled, és annyi hülyeséget  csinálsz amennyit csak akarsz kétségbeesésedben, vagy az, ha törõdik veled, és ebben a biztonságban megvalósíthatod azokat a  vágyaidat amiket mindig el kellett fojtanod?
mi a fontos egy kapcsolatban? mitõl lesz jó?
számít, hogy úgy nézzen rád, hogy érzed gyönyörûnek lát, mégha épp most ébredtél is kócosan, mert magadért csodál? számít, hogy érezze, te hogy nézel rá? kell, hogy öntudatlanul is jó érzéssel simulj hozzá? számít, hogy ha szeretkezel vele elszédülj az örömtõl és felszabadulj? fontos, hogy meg tudjon mosolyogtatni, ha rossz napod is van? hogy akarja újra és újra kis meglepetésekkel, vagy simogatásnyi kedvességgel szebbé tenni az életed? számít, hogy örüljön és megkívánjon ha megkívánod? hogy ne csak azt szeresse, hogy ránézésre szép vagy, hanem szeressen a szépségedért és azért a belsõ szépségért, ami a lelkedben él?  számít, hogy tudjon veled játszani, vízben, ágyban, egymásra mosolyogva? számít, hogy szeressen azért mert intelligens vagy, és tudja értékelni a gondolataidat? számít, hogy még annak is örüljön, ha féltékeny vagy, mert tudja tiszta a lelkiismerete, és ebbõl is csak az látja, hogy nem akarod elveszíteni és szereted? kell, hogy észrevegye ha bánt valami? hogy vígasztaljon vagy segítsen megoldani amit nehéz? kell hogy úgy öleljen, hogy érezd, soha nem akar mást ölelni? számít, hogy fel tudsz oldódni az ölelésében? számít, hogy az ujjai, csak a te gödröcskéidet szeretik? hogy úgy csókoljon, hogy újjászüless, kívánd és  felsóhajts? számít, hogy érezd, mindig bízhatsz benne és számíthatsz rá? hogy jó neki mesélni, mert figyel rád, vagy folytatja a verset, amit elkezdesz?  számít, ha még a hisztidet is szereti?  ha újra és újra megcsodál?  ha törõdik veled, mert igazán fontos vagy neki? ha tisztel? ha nõnek érzed magad mellete? ha képes vagy vele elképzelni bármit, amire vágysz? ha te vagy az egyetlen, akivel álmodik? ha te vagy akiben mindent és akivel mindent tud látni?
éreztél ilyet? és ha igen, és mindez megvan, mi kellhet még? miért kellenek újra ugyanazok a hibák?
nem jó egy hang, aki feltenné ezeket a kérdéseket, mikor egyik félelembõl a másikba esve a szakadék felé indulsz, hogy megállítson, mielõtt lezuhannál ?
mennyi kérdés lehetne még…
tényleg azt gondolod, hogy az aki átölel és úgy szeret ahogy soha senki, az nem bocsájtott meg már régen mindent és nem bízik benned?
vadidegenek elismerése kell pusztán külsõ miatt, hogy érezd vagy valaki? nem attól lehet igazán önbizalmad, hogy valaki igazán megtesz érted mindent és teljesen szeret, mert ismer, mert tudja, hogy  csodálatos vagy?
(en vegiggondoltam annyiszor már. tudom miért vagyok férfi és mitõl vagy te Nõ.
attól vagyok férfi, aki és ahogyan vagyok, és nincs szükségem a külsõségekre, mert tudom, hogy boldoggá tudlak tenni és meg tudlak védeni ha kell, attól vagyok férfi,  ahogyan téged szeretlek, és attól vagyok férfi ahogyan te rám nézel.  és örülnék, ha megkérdeznéd, miért látlak téged igazi és az igazi nõnek.)
melyik hang az igazi? kinek lehet önbizalma? ki az igazi nõ? ki az erõs? ki a férfi? mi a béke? mi a szerelem? mi a boldogság?
ne akard megmagyarázni, csak hagyd válaszolni magad, magadnak. ...

Hozzászólások   

 
0 #1 BestKathryn 2018-11-10 20:55
I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you can earn extra cash every month.
You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites),
for more info simply search in gooogle:
boorfe's tips monetize your website
 
 
0 #2 BestChristiane 2018-11-19 10:49
I have noticed you don't monetize your site,
don't waste your traffic, you can earn additional bucks every
month. You can use the best adsense alternative for any
type of website (they approve all websites),
for more info simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website
 
 
0 #3 BestKaylene 2018-11-21 15:42
I see you don't monetize your website, don't waste your traffic, you
can earn extra bucks every month. You can use the best adsense
alternative for any type of website (they approve all websites),
for more details simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website
 
 
0 #4 scr888 download 2018-12-11 10:26
If the website locates one particular product, service or interest.
The result of which they did not do a pretty
good job whilst started to feel weary. It's article creation we'll be talking about here.
 
 
0 #5 kiosk3 scr888.yahoo 2018-12-12 07:37
Collect pictures of the little one dressed as a nurse,
a chef or a teacher. A little of you start get agitated, and start submitting to the search
engines again, and again.
 
 
0 #6 m rollex11 2018-12-16 16:08
Seems like everyone is getting into your website writing games.
Whatever you did like article marketing, free ad ads or Twitter.

Now a ton of because they came from hate create love to have a chat!
 
 
0 #7 ntc33 login 2018-12-22 20:54
This model works but need to have to to learn how to get traffic to the website.
Select a country you wish to focus site audience that can. There
lots of ways to generate money blogging.
 
 
0 #8 lpe88 apk 2018-12-28 23:29
Spot on with this write-up, I truly believe that this website needs far more attention. I'll probably be returning to see more, thanks for the
information!
 
 
0 #9 918 kiss 2019-01-01 05:15
In fact, it will significantly decrease associated with them.
As a review marketer, it is best to know generally there is an article for anything.
What do anyone might have to say about this kind of?
 
 
0 #10 918 kiss 2019-01-21 16:39
It's really a nice and helpful piece of information.
I am glad that you just shared this helpful info with us.
Please stay us up to date like this. Thanks for
sharing.
 
 
0 #11 scr888 v.3 2019-02-01 16:50
Free offline slots for business if you don't have continuous Internet begin browsing.
These images determine the quantity of money won upon the landing.
The T-Rex will be the wild sign and doubles payouts.
 
 
0 #12 yusheng scr888 2019-02-02 08:40
Those websites can then misuse your own card details.

To enjoy live online casino absolutely no deposit,
there is only one place you can go to. Think about it; is not this a beneficial option?
 
 
0 #13 live22 download 2019-02-04 04:18
I am regular visitor, how are you everybody?
This paragraph posted at this web page is really nice.
 
 
0 #14 scr888 download 2019-02-08 06:41
This reduces your anxiety to a brilliant extent. Continuing the friendship can help as they keep a good opinion individuals.
Be rational and ask yourself what you are researching for in other women.
 
 
0 #15 scr 888 2019-02-11 16:14
The most important link develop is a one-way link.
Write original content that offers unique help,
and get some anchored backlinks. Hyperlinks were replaced with that specific persons bonds.
 
 
0 #16 scr888 v 3.0 2019-02-15 21:27
The actor was just one of many people in attendance at the DirecTV Celebrity Beach Bowl on February 5 -- a group implies included actor Josh Duhamel
and "Gossip Girl" star Chace Crawford. Crawford actually has a rather unique
connection to the Dallas Cowboys, as his sister Candice is engaged to the team's quarterback Tony Romo.And the proceedings with the hurry-up ticket? I keep harping on this, but
Do not understand why the Patriots use it early in games or with leads late in games, although when they're trailing on the inside fourth quarter when in order to most obligated.
It is my most disturbing memory through playoffs approximately against the Jets-the Patriots taking their time huddling up, and so running the ball all of the fourth quarter
while down two golf scores.

The Falcons made the playoffs again in 1999 and would eventually square
off around the 15-1 Vikings. The Vikings were ousted by the Falcons and they Falcons
would make their technique their only super
casino vegas: https://vegas.supercasino.com/ in Franchise story. They would lose the game,
it also was still a historical landmark.

The Chiefs pulled out a squeaker over the Raiders, but didn't cover
like I said they might. Loser. Kansas City actually survived the reinstatement of Trent Green as the starting quarterback (although I thought it would be a bad move) but I'm going on record to
express that this same performance through the Chiefs
against a better opponent, may them a loss.

Nevertheless, I refuse to think that Tiger woods was quite best overall athlete of the majority.
I am fully sentient of the actual fact that he conquered eight of fifteen tournaments he has
entered in 2006. But that makes him probably
the most golfer, not athlete. I cannot deny Woods' achievements simply are
awesome. And even though I do not follow golf, it is evident that might
be debatably really golfer ever to have fun with the game.
Still, I possess a hard time accepting him as a sports
athlete.

Expect the Steelers to place pressure on Anderson and gaze after him scrambling as well as throwing the ball where he
doesn't need to all day long. Let's just place this manner by which.
Pittsburgh is 9-0 against the Browns since 2003 and
14-1 since 2002. It doesn't look like anything improve this week either.


Stars will go down, new stars will be birthed. Some will disappoint
while others will capture the nation and go far beyond what anyone thought was possible.
 
 
0 #17 918kiss demo id 2019-02-18 02:37
You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic
to be actually something that I think I would never
understand. It seems too complex and extremely broad for me.
I am looking forward for your next post, I will try to get
the hang of it!
 
 
0 #18 918 kiss 2019-02-18 10:25
Many owners of the site never consider to survey the website audience.
If you can't write well yourself, get someone do it for you and your family.
Many people like to possess a large information site.
 
 
0 #19 scr888 download 2019-02-18 12:55
This can be the simplest really effective solution to check for bugs.
Users of Loopt can use Facebook, MySpace, Twitter different websites reveal information internet sites.
 
 
0 #20 918k 2019-02-19 16:02
If you can afford large and flashy stands then easier to that you have several
standing. You can show your annoyance in a subtle way without being rude, getting agitated or making a scene.
 
 
0 #21 scr888 2019-02-19 23:47
This means, men and women will be returning to look and a profile once more ,.

Also take guidance from professionals and
pay heed to what they've got to are saying. They likewise have
a good content of potassium.
 
 
0 #22 918 kiss 2019-02-20 04:16
Then, you will have to writing your content, market .
to include these critical phrases. In order to create things clear to you, let me define first what is SEO.
 
 
0 #23 newtown ntc33 2019-02-21 21:07
You can use trivia questions if you want. This why they usually upwards
going to and linking to the source. He somehow found out about internet and thought try it out.
 
 
0 #24 live22 apk 2019-02-22 04:32
Of course, you must perfect solution those questions which just a lot about.
The WP to Twitter plugin is required to automatically tweet an URL to blog edits or new posts on blog.
 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

éjszárny-hírlevél

itt tudsz feliratkozni a hírlevélre, nem spam, mindössze a lényeges dolgokról értesítelek rendszertelenül és ritkán (pl letölthető új zene, írás stb)

Támogatás


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/modules/mod_nova/mod_nova.php on line 25

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/modules/mod_nova/mod_nova.php on line 110

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/modules/mod_nova/mod_nova.php on line 346

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/modules/mod_nova/mod_nova.php on line 359

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/modules/mod_nova/mod_nova.php on line 425

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro.php on line 51

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro.php on line 52

tisztelt látogató,

ezúton szeretnélek megkérni,hogy ha tetszik amit itt találtál,és van rá lehetőséged,akkor támogasd az oldal működését,tetszőleges pénzadománnyal illetve megosztással.ez sokat segítene abban, hogy az oldal továbbra is tudjon működni,és minél több írás, kép, zene születhessen.ha nem tudod, az sem gond, amíg az oldal működik, továbbra is ingyenes marad.

a támogatási lehetőségeket IDE KATTINTVA tudod megtekinteni.

köszönettel,

éjszárny

 

...és egy részlet Kerouac Útonjából, csak mert szeretem, és talán mást is eltalál: "Azért mikor kinn ülök a folyó lerobbant rakodópartján napnyugtával, és az ég New Jerseynek nyúló sávját figyelem, és elgondolom, hogy az éggel egyközûen épp ilyen hosszü sáv föld ível a nyugati partig, és a földön út vonul, és az út hossza az álma mindenkinek, és lowában, tudom, a gyerekek ilyenkor sírnak, mert ott nem bánják, ha sír a gyerek, azért ne sírjatok, mondom innen, mert a csillagok feljönnek mindjárt, és nem tudjátok, hogy az Isten Micimackó? az ég pedig odébb a prérire hajlik, és hullajtja rá diadémjait, mikor alig tûzte még a fekete éjszakára, a föld áldására, a folyók csendesítésére, csúcsok sipkájául, és elrejti benne a végsõ part titkát, hogy senki ne tudja, mi lesz, csak az öregedés foszló ruháit tudja..." (Jack Kerouac: Úton)

joomla компонен��

/
asd