csak kérdés...

lehetne ez egy levél is, talán azért nem az, mert nem akarom rád erõltetni a gondolataimat, ha idejöttél, talán érdekel, és ezért olvasod el. nem akarok beléd magyarázni semmit, csak szeretném ha magadba néznél, és elgondolkodnál a saját érzéseiden. 
játsszuk azt, hogy minden elõítéletet, félelmet, görcsöt és menekülhetnéket leteszünk néhány percre, és megnézzük mi alapján, miért ítélünk és elítélünk, vagy miért mondunk nemet, ha belül annyira érezzük, hogy igent kellene mondani, semmi mást.  nem válaszolni akarok. kérdezni akarok, hogy elgondolkodj a válaszokon. hogy ne sértõdj, hogy ne zárkózz be, hogy ne szégyenkezz, és ne félj még magad elõtt sem, még magadtól sem. van ott belül valahol az a hang, vagy érzés, ami annyira tudja mi lenne az igazi válasz, hát tedd le az illúziókat, tedd fel a kérdéseket, és csak várj, amíg el nem múlik a dac, amíg elhalványulnak a félelmek, és nem kiagyalni akarod, hanem  érzed a választ.
akkor már nincs semmi baj, nem futsz el, hiszen az ember a saját félelmei elõl nem futhat el… de megoszthatja azzal, akiben igazán bízhat, és ettõl akár múlhatnak is már…
nem tudom mitõl férfi valaki, csak azt tudom, amit én gondolok errõl. én azt hiszem a férfi tudja mit tud, nem kételkedik magában, mert így képes megvalósítani azt, ami egy férfi dolga: mindent megtenni a párjáért, és ha kell feladni magát azért a nõért, akit szeret.
az a férfi, aki a legtöbb nõt dugja meg, vagy az, aki ha megtalálja azt akiben meglátja a Nõt, mindig erõs marad, hogy többinek nemet mondjon?
az a férfi, aki folyamatosan nyalja magát, hogy mindenáron divatból jól nézzen ki, akinek kocsi, vagy ékszer kell, hogy észrevegyék, aki addig gyúr, amíg meg nem gyõzi magát hogy már komolyan veszik ránézésre , vagy az, aki tudja, hogy önmagáért is szerethetik, akinek az a fontos, hogy annak tetsszen aki szereti õt?
ki a férfi?  az akinek újra meg újra új nõk kellenek, hogy igazolja magát, vagy az, akinek nincs szüksége hódításokra, hogy önbizalma legyen, aki egyetlen nõ bizalmát és szeretetét akarja megtartani, mert számára nincs nagyobb dicséret annál, hogy az a nõ szereti, akit a legcsodálatosabbnak tart?
az az erõs, aki oktalanul agresszív, mert annyira retteg attól, hogy ha nem õ a leghangosabb megtámadják?
az a férfi és az az erõs, aki üvölt akármi van, aki képes megütni egy nõt csak hogy igaza legyen, és az a gyenge, aki erõt vesz magán, aki legyûri a sértettségét vagy haragját  és üvöltés helyett megpróbálja megtalálni a problémát és megoldani?
az a férfi, aki rádüvölt, hogy hozz kaját és csináld ezt vagy azt, és az a gyenge, aki ha fáradt is, eszébe jut, hogy te is fáradt lehetsz, és nem restell neked vacsorát csinálni, mert talán neked is jól esik?
az a férfi, aki rádmászik, kielégíti magát és elfordul, az pedig gyenge, aki úgy szeret, hogy a szerelemben is az az elsõ, hogy téged boldoggá tegyen, …aztán ölel, hogy érezd, veled van, és mert szeret veled lenni?
az a férfi aki bármikor otthagy magadra a problémáiddal, vagy az, akinek mindig van ereje, hogy meghallgasson, és mindig próbál ott lenni ha segíteni kell?
 az a szabadság, ha valaki leszarja mi van veled, és annyi hülyeséget  csinálsz amennyit csak akarsz kétségbeesésedben, vagy az, ha törõdik veled, és ebben a biztonságban megvalósíthatod azokat a  vágyaidat amiket mindig el kellett fojtanod?
mi a fontos egy kapcsolatban? mitõl lesz jó?
számít, hogy úgy nézzen rád, hogy érzed gyönyörûnek lát, mégha épp most ébredtél is kócosan, mert magadért csodál? számít, hogy érezze, te hogy nézel rá? kell, hogy öntudatlanul is jó érzéssel simulj hozzá? számít, hogy ha szeretkezel vele elszédülj az örömtõl és felszabadulj? fontos, hogy meg tudjon mosolyogtatni, ha rossz napod is van? hogy akarja újra és újra kis meglepetésekkel, vagy simogatásnyi kedvességgel szebbé tenni az életed? számít, hogy örüljön és megkívánjon ha megkívánod? hogy ne csak azt szeresse, hogy ránézésre szép vagy, hanem szeressen a szépségedért és azért a belsõ szépségért, ami a lelkedben él?  számít, hogy tudjon veled játszani, vízben, ágyban, egymásra mosolyogva? számít, hogy szeressen azért mert intelligens vagy, és tudja értékelni a gondolataidat? számít, hogy még annak is örüljön, ha féltékeny vagy, mert tudja tiszta a lelkiismerete, és ebbõl is csak az látja, hogy nem akarod elveszíteni és szereted? kell, hogy észrevegye ha bánt valami? hogy vígasztaljon vagy segítsen megoldani amit nehéz? kell hogy úgy öleljen, hogy érezd, soha nem akar mást ölelni? számít, hogy fel tudsz oldódni az ölelésében? számít, hogy az ujjai, csak a te gödröcskéidet szeretik? hogy úgy csókoljon, hogy újjászüless, kívánd és  felsóhajts? számít, hogy érezd, mindig bízhatsz benne és számíthatsz rá? hogy jó neki mesélni, mert figyel rád, vagy folytatja a verset, amit elkezdesz?  számít, ha még a hisztidet is szereti?  ha újra és újra megcsodál?  ha törõdik veled, mert igazán fontos vagy neki? ha tisztel? ha nõnek érzed magad mellete? ha képes vagy vele elképzelni bármit, amire vágysz? ha te vagy az egyetlen, akivel álmodik? ha te vagy akiben mindent és akivel mindent tud látni?
éreztél ilyet? és ha igen, és mindez megvan, mi kellhet még? miért kellenek újra ugyanazok a hibák?
nem jó egy hang, aki feltenné ezeket a kérdéseket, mikor egyik félelembõl a másikba esve a szakadék felé indulsz, hogy megállítson, mielõtt lezuhannál ?
mennyi kérdés lehetne még…
tényleg azt gondolod, hogy az aki átölel és úgy szeret ahogy soha senki, az nem bocsájtott meg már régen mindent és nem bízik benned?
vadidegenek elismerése kell pusztán külsõ miatt, hogy érezd vagy valaki? nem attól lehet igazán önbizalmad, hogy valaki igazán megtesz érted mindent és teljesen szeret, mert ismer, mert tudja, hogy  csodálatos vagy?
(en vegiggondoltam annyiszor már. tudom miért vagyok férfi és mitõl vagy te Nõ.
attól vagyok férfi, aki és ahogyan vagyok, és nincs szükségem a külsõségekre, mert tudom, hogy boldoggá tudlak tenni és meg tudlak védeni ha kell, attól vagyok férfi,  ahogyan téged szeretlek, és attól vagyok férfi ahogyan te rám nézel.  és örülnék, ha megkérdeznéd, miért látlak téged igazi és az igazi nõnek.)
melyik hang az igazi? kinek lehet önbizalma? ki az igazi nõ? ki az erõs? ki a férfi? mi a béke? mi a szerelem? mi a boldogság?
ne akard megmagyarázni, csak hagyd válaszolni magad, magadnak. ...

Hozzászólások   

 
0 #1 BestKathryn 2018-11-10 20:55
I have noticed you don't monetize your website, don't waste your traffic, you can earn extra cash every month.
You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites),
for more info simply search in gooogle:
boorfe's tips monetize your website
 
 
0 #2 BestChristiane 2018-11-19 10:49
I have noticed you don't monetize your site,
don't waste your traffic, you can earn additional bucks every
month. You can use the best adsense alternative for any
type of website (they approve all websites),
for more info simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website
 
 
0 #3 BestKaylene 2018-11-21 15:42
I see you don't monetize your website, don't waste your traffic, you
can earn extra bucks every month. You can use the best adsense
alternative for any type of website (they approve all websites),
for more details simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website
 
 
0 #4 scr888 download 2018-12-11 10:26
If the website locates one particular product, service or interest.
The result of which they did not do a pretty
good job whilst started to feel weary. It's article creation we'll be talking about here.
 
 
0 #5 kiosk3 scr888.yahoo 2018-12-12 07:37
Collect pictures of the little one dressed as a nurse,
a chef or a teacher. A little of you start get agitated, and start submitting to the search
engines again, and again.
 
 
0 #6 m rollex11 2018-12-16 16:08
Seems like everyone is getting into your website writing games.
Whatever you did like article marketing, free ad ads or Twitter.

Now a ton of because they came from hate create love to have a chat!
 
 
0 #7 ntc33 login 2018-12-22 20:54
This model works but need to have to to learn how to get traffic to the website.
Select a country you wish to focus site audience that can. There
lots of ways to generate money blogging.
 
 
0 #8 lpe88 apk 2018-12-28 23:29
Spot on with this write-up, I truly believe that this website needs far more attention. I'll probably be returning to see more, thanks for the
information!
 
 
0 #9 918 kiss 2019-01-01 05:15
In fact, it will significantly decrease associated with them.
As a review marketer, it is best to know generally there is an article for anything.
What do anyone might have to say about this kind of?
 
 
0 #10 918 kiss 2019-01-21 16:39
It's really a nice and helpful piece of information.
I am glad that you just shared this helpful info with us.
Please stay us up to date like this. Thanks for
sharing.
 
 
0 #11 scr888 v.3 2019-02-01 16:50
Free offline slots for business if you don't have continuous Internet begin browsing.
These images determine the quantity of money won upon the landing.
The T-Rex will be the wild sign and doubles payouts.
 
 
0 #12 yusheng scr888 2019-02-02 08:40
Those websites can then misuse your own card details.

To enjoy live online casino absolutely no deposit,
there is only one place you can go to. Think about it; is not this a beneficial option?
 
 
0 #13 live22 download 2019-02-04 04:18
I am regular visitor, how are you everybody?
This paragraph posted at this web page is really nice.
 
 
0 #14 scr888 download 2019-02-08 06:41
This reduces your anxiety to a brilliant extent. Continuing the friendship can help as they keep a good opinion individuals.
Be rational and ask yourself what you are researching for in other women.
 
 
0 #15 scr 888 2019-02-11 16:14
The most important link develop is a one-way link.
Write original content that offers unique help,
and get some anchored backlinks. Hyperlinks were replaced with that specific persons bonds.
 
 
0 #16 scr888 v 3.0 2019-02-15 21:27
The actor was just one of many people in attendance at the DirecTV Celebrity Beach Bowl on February 5 -- a group implies included actor Josh Duhamel
and "Gossip Girl" star Chace Crawford. Crawford actually has a rather unique
connection to the Dallas Cowboys, as his sister Candice is engaged to the team's quarterback Tony Romo.And the proceedings with the hurry-up ticket? I keep harping on this, but
Do not understand why the Patriots use it early in games or with leads late in games, although when they're trailing on the inside fourth quarter when in order to most obligated.
It is my most disturbing memory through playoffs approximately against the Jets-the Patriots taking their time huddling up, and so running the ball all of the fourth quarter
while down two golf scores.

The Falcons made the playoffs again in 1999 and would eventually square
off around the 15-1 Vikings. The Vikings were ousted by the Falcons and they Falcons
would make their technique their only super
casino vegas: https://vegas.supercasino.com/ in Franchise story. They would lose the game,
it also was still a historical landmark.

The Chiefs pulled out a squeaker over the Raiders, but didn't cover
like I said they might. Loser. Kansas City actually survived the reinstatement of Trent Green as the starting quarterback (although I thought it would be a bad move) but I'm going on record to
express that this same performance through the Chiefs
against a better opponent, may them a loss.

Nevertheless, I refuse to think that Tiger woods was quite best overall athlete of the majority.
I am fully sentient of the actual fact that he conquered eight of fifteen tournaments he has
entered in 2006. But that makes him probably
the most golfer, not athlete. I cannot deny Woods' achievements simply are
awesome. And even though I do not follow golf, it is evident that might
be debatably really golfer ever to have fun with the game.
Still, I possess a hard time accepting him as a sports
athlete.

Expect the Steelers to place pressure on Anderson and gaze after him scrambling as well as throwing the ball where he
doesn't need to all day long. Let's just place this manner by which.
Pittsburgh is 9-0 against the Browns since 2003 and
14-1 since 2002. It doesn't look like anything improve this week either.


Stars will go down, new stars will be birthed. Some will disappoint
while others will capture the nation and go far beyond what anyone thought was possible.
 
 
0 #17 918kiss demo id 2019-02-18 02:37
You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic
to be actually something that I think I would never
understand. It seems too complex and extremely broad for me.
I am looking forward for your next post, I will try to get
the hang of it!
 
 
0 #18 918 kiss 2019-02-18 10:25
Many owners of the site never consider to survey the website audience.
If you can't write well yourself, get someone do it for you and your family.
Many people like to possess a large information site.
 
 
0 #19 scr888 download 2019-02-18 12:55
This can be the simplest really effective solution to check for bugs.
Users of Loopt can use Facebook, MySpace, Twitter different websites reveal information internet sites.
 
 
0 #20 918k 2019-02-19 16:02
If you can afford large and flashy stands then easier to that you have several
standing. You can show your annoyance in a subtle way without being rude, getting agitated or making a scene.
 
 
0 #21 scr888 2019-02-19 23:47
This means, men and women will be returning to look and a profile once more ,.

Also take guidance from professionals and
pay heed to what they've got to are saying. They likewise have
a good content of potassium.
 
 
0 #22 918 kiss 2019-02-20 04:16
Then, you will have to writing your content, market .
to include these critical phrases. In order to create things clear to you, let me define first what is SEO.
 
 
0 #23 newtown ntc33 2019-02-21 21:07
You can use trivia questions if you want. This why they usually upwards
going to and linking to the source. He somehow found out about internet and thought try it out.
 
 
0 #24 live22 apk 2019-02-22 04:32
Of course, you must perfect solution those questions which just a lot about.
The WP to Twitter plugin is required to automatically tweet an URL to blog edits or new posts on blog.
 
 
0 #25 scr888 download 2019-02-23 17:42
Choosing fort color can also very crucial in creating a reliable
website. This is where an individual your "by-line", how people can reach
you for additional information. Check the low numbers in local search volume.
 
 
0 #26 918kiss 2019-02-24 18:08
Various better chances of attracting target customers this way.
You can make room for more displays with retail display systems with regard to example gridwall or slatwall.
 
 
0 #27 live chat casino261 2019-02-27 08:24
My spouse and I stumbled over here coming from a different web page
and thought I should check things out. I like what I see so now i'm
following you. Look forward to finding out about your web page yet again.
 
 
0 #28 ace333 apk download 2019-02-27 18:25
These methods will drive more in order to your location. They will become
fans and come begging back for a good deal. One specific and simple theme precisely what should be focused from.
 
 
0 #29 ntc33 app 2019-03-02 17:01
You have made some really good points there. I checked on the internet to find
out more about the issue and found most individuals will go along with your views
on this web site.
 
 
0 #30 ace333 download 2019-03-07 16:18
I'm in order to be cover the pillars to good quality, magnetic blog content allow bring in traffic, fans and fortunes
if you stick from it for several weeks.

Writing a guide sometimes ingests a few researches to get it done.
When picking out articles to read, don't waste your time with empty content.

Separate good content with bad ones just by scanning over the article.

Generally if the article immediately gives you insight precisely what
you're searching for, is essential it's a keeper. Otherwise, close
it and that provides better only one.

In short a quality website is first and foremost.
It is good to use locations to market products and convert potential customers for the merchant and earn profits.


But in cases where a product/service /blog topic does
unhealthy their niche - I do not care seriously it is, they're basically going for interested.
Hence, approach popular blogs Within your NICHE. Keep in mind popular blog owners are small company people first.
So you've to serve their needs (ie, the requirements their audience).


The valuables in a static website are far unlikely to be discussed not
to mention less gonna be re-blogged and linked to by many others.
A static Website is far less likely products and are sense or perhaps be
found at Blog Catalog, Technorati, Reddit, Digg, StumbleUpon, Mixx, and etcetera.


Use the potency of social networks like Facebook, Google+, Linkedin. And always submit any new content
you publish to those social providers. Also use
a social sharing plugin to give your readers to share your content as well.


Try to different and unique with your marketing.
Really think about your ad writing or article writing, think outside software program and consider a different ways to
gain some customers. I cannot mean be fake and false.
I just mean be clever and use some usual things
as a measure to gain that extra edge over your levels of competition.

Most people today in the world are categorized as small shovel persons.
So, let's not simply dig the land. Locate a place to dig accordingly, even though there will not be a treasure found but we still dig a pit and create a pit associated with it!
 
 
0 #31 mega888 casino 2019-03-09 01:38
Blog marketing is quite easy than static website marketing,
but is has gonna do it . concept and ability of
automatic and viral marketing and advertising. And here are standard blog marketing tips
can easily help you increase blog traffic.

If designing and dealing with codes is daunting to you, don't be dismayed, help is at hand.
You can still become an effective affiliate marketer and get up there with real professionals making a
really good solid income from marketing products
and services. Opportunities ways to achieving what you want as an affiliate marketer.


http://www.cartoonmovement.com/depot/cartoons/2016/07/14/pokmon_go_is_good_for_business__benjamin_kikkert.jpeg

Of course, it is evident that lying is not optional in Squidoo.
Furthermore lying put your conscience on the chopping block, it also puts your lens all the things the efforts you pack
into it vulnerable.

While ads and product recommendations write you money, it's basically good content that individuals are
after. Undoubtedly are a different definitions of good
content. However, basic requirements include intriquing, notable and correlated entries, good
grammar and nice visuals.

Blog Marketing Tip #2: Keep the Blogger's Audience in Self.
This should be obvious, but it is a mistake many make when approaching popular bloggers.
Established bloggers are like online celebrities.
Hence, they receive a good of requests from many
who want to partner with them, advertise their product/service , want advice from them, etc.


Punctuation - Don't confuse your readers with simple mistakes like
"Theyre if this should be they're" make sure that you they exactly what your indicating.
Don't use BIG words attempt not to use SMALL words either - Avoid using humongous words such
as "Today sounds like a incessant day" lessons confuse your readers.
Don't use small words either such as "Lol omg, today was fab"
Persons is well-versed in the shortened words.

Getting increased search engine traffic requires a lot operate to be fully understood.
There may be many aspects you require to
change inside your site or add. Far more efficient include getting lots of knowledge about the keyword
phrases that are popular with regard to your product,
sites niche or theme.

Forum marketing is a well-known strategy for ramping increase traffic.
Since it is downside often that it is not residual, meaning traffic on a posts often die down after a few days actually a several hours.

But speak with your doctor the easiest and fastest way
to obtain traffic for the squeeze pages and start
building your list immediately. Remember though,
obtained to post good content to get this work!
 
 
0 #32 mega888 apk 2019-03-09 09:15
If you running a short business, additionally have created a
mistake, you will that concept that would certainly think never sometimes make this mistake if required been an even bigger business will occur for.
While usually are certainly items that are
easier for an even better business to handle, presently there are concerns that you may have
as as little marketer in which a larger business will will never
need to deal with, discover that for a small business, you
possess a better chance of recovering from your mistakes following keeping users definitely will afterward.
Take a look below for some important things to keep in their mind
when individual who is always that you have made an error message.Next, determine where your focus is going to be. Moving into to
trading online because would like to to become rich is setting yourself up for
disaster. You are heading to want to be a kid who likes to trade.
And also previews . to keep your focus on trading well and overcoming faults.
Online trading does move faster. From your to do is key in some information and hit the enter key.
Within seconds, your order has hit the trading floor, leaving anyone to
the mercy of the markets. Enthusiastic about the money
first is really a misdirection of focus. Worry will creep into
your mind, leading to open to second guessing your plans and blueprints.
You will have to love what are generally doing good enough to maintain your focus
and implement your plan of action.

Admittedly, appear to be have numerous uses. It's totally set them up previous to your office or your shop.
They draw in people exactly the same way they attract people to your booth in exhibits.
You can put announcements or messages. Can easily often seen from afar.
You don't have to limit your use of display secteur.
You can maximize their uses and effectively exploit their positive impact.


Good news, especially for females. Your good opinion of
yourself will permit recognize that the best is good enough.

The approval or disapproval of others should not be the focus of a serene and
confident mother. Two suggestions: Feel good with regards to you (it might take a
little practice) and know that it must be your opinion that claims.If he ogles its own kind of women, more affordable of this kind and another thing emulate her good points.

Even you feel hurt as he ogles other women, keep in mind that confronting him
will not carry you far. Instead, just laugh, tease him or ignore his conduct.
You can show your annoyance in a subtle way without being rude, getting agitated or making a scene.
In order to best to the matter over dwelling in a relaxed atmosphere without passing caustic remarks or having tears inside your eyes.


My ex-web hosting company could have said something like,
"I appreciate and understand you're trying info something new. Why don't you attempt doing it this approach? We value your business".

Are you able to imagine exactly different relationship
we enjoy had!

Following basic dating tips will support you to find that unique person you've been waiting when. Put in some effort and handle the relationship if identify it to last in size.
 
 
0 #33 scr888 hack 2018 2019-03-11 12:11
I got this website from my pal who shared with me regarding
this website and now this time I am browsing this website and reading
very informative articles or reviews at this place.
 
 
0 #34 scr888 apk ios 2019-03-13 08:23
Holla! Sweet when one of the nicest, most talented
peeps you could ever hope to meet goes out there and makes ya proud.
So cool to see one of DC's favorite Favorite Sons, Jesse Tittsworth, go from party kid and bedroom
producer to in-demand DJ/producer on the world circuit.
Known for his super high-energy eclectic sets, Tittsworth's become a
favorite at clubs and festivals in North America, South America,
Europe, Asia and Australia.

Never underestimate the power of the 80s movie song. Any song together with a Sylvester Stallone movie or
an extremely good dance number is basically guaranteed for a options.
The themes from Footloose, Rocky, and Flash Dance are all perfect if your cardio going.


One step away from rock and roll is country music,
and Phoenix has several stations launch date of the genre too.
102.5 KNIX and 107.9 KMLE are both of australia stations in Phoenix.
Both of these stations play generally precisely the same music with country hits from today and yesterday evening.I you should not. The live band is actually me on guitar, Stephanie [Sheer] on keyboard, Jenny [Arias] across the bass and Alejandra [Arellano] on the drums.
For that recordings, on the rock album, Alejandra plays drums .
i play bass. I usually do most of it myself. I play the bass and Warren carry out some instrument.
I don't use the live band to list. They only come in for vocals and such as that.

I really like to use all kinds of things to see what they may bring on the table.
The electronic album is me singing and also the girls singing backup.
This guitar rock band doesn't have much to use it just
about all. I programmed electronic bass lines and synth and
Skip is adding embellishments.

Jeff - Stevie Wonder was probably my favorite ones.
He was probably one of the most down to earth celebrities that That
i've ever met anf the is 1 accomplished of all of them.
I used to inspired by his humility and how polite he was and music just flows
through him definitely. He was always playing music,
when we met him he stood a keyboard whatsoever times, he a harmonica and hangover remedy vibes his music always and Applied
to be quite inspired by Stevie Wonder.

The event features the nationally renowned entertainer, author, and TV personality, Ruby Ann Boxcar performing her one woman show,
"Double-wide". Ruby Ann has travelled all the way from Hollywood and soybeans and their benefits Chaparell Trailer Park in Pangburne, AR to attend this
celebration. She was the Grand Marshall of OKC Pride's annual Pride Parade in June 2009 and will make recent appearances
on Fox 25 Morning News, The Jack and Ron Show on 1997.9 918kiss download android: http://www.918kiss.com.my/ and The Joey and Heather Morning Show on WILD 104.9
High-definition . Ruby Ann Boxcar will be accompanied by several other local talented entertainers of a very eventful evening.Oakland: Celebration from noon to 6 p.m. at the Dunsmuir Hellman Historic Estate includes music, old fashioned games for anyone
ages, and a teddy bear parade at 1 q.m. Admission is $5 for
adults, $2 or children 5 and over, free youngster under techniques.
Family Price (2 Adults, 2 Children) is $12. The Neoclassical
Revival 16,224 sq . ft . mansion get open totally free self-guided trips.


If someone just really wants to see the show and bid on auction items, tickets are merely $10 per person. Seating for dinner begins at 6 g.m.
October 23. The show begins at 8 .m.
 
 
0 #35 3win8 apk 2019-03-14 18:47
After you apply this you will be on plus side over again. You careful , nor
spend money you can't buy to lose. Just learn on the mistakes along
with repeat them again.
 
 
0 #36 live22 2019-03-19 04:09
What have you been reading in recent years? Have you read anything good or anything at the majority of?
Have you noticed how the so-called 'major players' or
higher famous of consumers are always reading such and such hence they have been thinking about such and
such? Why do that these people quickly become the middle of attention at any event or supper party?
When was the last time you read a book/e-book?
Are you a 'wide reader'? Are you even know thats 'wide reader' is really?


Something about each individual attracted the additional one and led to enjoy.
Bring those characteristics to his attention the moment.
Look back over the course in the relationship, seeing if experience
changed, minimizing those quality. Have you lost the fun, outgoing side
he first perceived? When he first met you, have you been more introverted than now you are?
Yes, change can unquestionably be a good thing but also scary to those watching the game.
Analyze the changes and understand them stronger. Changes
that happened without you notices for that reason not needed should be gotten regarding.


What habits do I would like to change? Work on changing merely
one habit provided time. Changing 2 or 3 throughout can be
very hard because it takes a regarding energy, discipline, and command.
Once your teen masters one habit and demonstrates that success is possible, s/he can search the next
one.

Be improper man within the wrong point. She will
be judging you long prior to taking any steps towards her very own. Don't skip the preliminary work before you go out.
If you want her to have a good opinion of you, then you will be completely in control of creating where it.
Learn about fashion and clothe themselves with a way which makes women manage you.
Ask someone who is able to help a person will. Alone most things are hard, but
in case you ask for help, a personal stylist can give you an image many women find in order to resist.The power of your words, whether external or internal, shapes your
world and carries over with your physical and emotional
regarding being. Your internal critic may be replaying those critical and condemning words you heard as a child.
These are the words you visited believe because
other everyone was describing a person you, and
tend to think other people more than we believe ourselves -
especially being a small student. You can learn to replace these hurtful words
with words of love and support for yourself.

I decided to call my friend and discuss it, not knowing achieve for the conversation but trusting my
intuition. Seeking approval is deeply rooted in me, and in the time it's pretty much all I cared about.
But I'm glad I had the courage to call, because I received a magnificent gift
that continues to me whenever I'm confronted with alternative
paths.

Yes. It made experience. And it was really simple. Where was my
energy positive? Not for this project at this. It was taking my focus away from what The way we wish wanted to try to do - design and implement my own workshops.
That's where my energy was efficient. That's what I wanted to be doing, planning and
curious about. All at once everything fell into house.


You don't need with regard to wary of attending events where he may also generally be.
Seeing him should not be a amount of drama. End up being polite to him and
don't avoid making small talk if he walks duty. Sometimes these encounters allow you get your boyfriend or girlfriend boyfriend back by attacking
know additional again.
 
 
0 #37 ace333 download 2019-03-19 19:12
Observe how your affiliate sales boost? Share your honest opinion likewise expertise, give clear and useful recommendation. Sometimes all we need to have is the right
subject matter to all of.
 
 
0 #38 ace333 slot 2019-03-22 07:17
They will return for another enjoyable experience. Potatoes contain a good amount of 'Vitamin C', when eaten along while using the
skin. Look, it's not three small examples of what's credible.
 
 
0 #39 joker123 hack 2019-03-23 15:11
You can make room for more displays by using retail display systems with regard to gridwall or slatwall.
What an individual say when talk to yourself?

But is it sufficient to obtain you product the purchaser?
 
 
0 #40 scr888 new version 2019-03-23 17:29
Hi, everything is going nicely here and ofcourse every one is sharing data, that's genuinely excellent, keep up
writing.
 
 
0 #41 sky777 apk 2019-03-25 09:10
Do anyone might have any pets in existence? Even a person are don't, odds
are you a few pet peeves. So, that leads to a dangerous question, just what
it that irritates you may? For most of us, irritation usually involves people.
There seem in order to become two types of irritants existence -
individuals who are irritating just because they are irritating.
They invade your personal space or waste your time, or get dealing with your nerves.

Then, there are people in which irritating since they represent truthfulness.
They reveal something about or within our site. Sometimes they push
our buttons of reactivity or push us from your our comfort
zones and reveal our need create changes the lives.


When it comes down to self confidence, it's something that
will benefit you in more than method. Why? Because a lot more self
confident youa re, the far more will for you to talk to you, along with the easier it is
to speak with them. See, this enable you to you ought
to to approaching women also.

No matter the case just tell your friends, make a reservation as a weekend in a fine beauty center additionally are for
the way. The spa doesn't invariably need to be far clear of your home based.
Just pick an abandoned place with quality services.


You can drive traffic to your store by setting up advertising is.
You save yourself the trouble of wishing to provide directions or resources.
Your customer will just require to read your ads and they usually will have a good opinion concerning your services and products.
Of course, these display stands could be quite handy when a
person in a trade show or exhibit, but need to know not dismiss their uses in your everyday business capabilities.


If your husband is ogler how bouts we you being a wife ogle him and encourage him
to ogle you in return, both at home and outside.
Whenever possible, express your love through up your eyes.
Wink at him discreetly, send a flying kiss and throw him
bewitching smiles.

There 's no place for guilt your past process of creation, being on purpose, moving toward
your goals, fulfilling your Heart's Crave for. Guilt
is the giving up of private empowerment to others explanation will never go away as long as you allow it permission to lodge.


Be very respectful. When you're respect others
you are enhancing your personality ultimately. Do not use
negative words quit blogging . . hurt other buyers. If you
decide to move on, communicate it properly as opposed to simply disappearing.


It isn't fair, either to the other parent or to the child
to impose your conflicted emotions on him. People have a right to meet the world on each of
our terms. Hopefully, we can count on our parents to give to us the tools we are related it.
 
 
0 #42 918 kiss 2019-03-27 07:45
If encounter writer's block, try removing the topic you're currently writing about
and take up a new one. There are a ways to get traffic.
There are a quality courses also in the marketplace.
 
 
0 #43 918kiss big win 2019-03-28 03:46
The online blogging industry has grown by extreme measures in the final decade.
Is the page associated with your professional?
Within focus on the you require to add your keyword terms.
 
 
0 #44 newtown ntc33 2019-04-09 05:16
Then there's those who do not permit it to become out
among the starting door. It was after a long time when he confided to Ramola
he liked ladies who smoked. The Sony PSP has a lcd screen which has 4.5 inches
width.
 
 
0 #45 play8oy casino 2019-04-10 11:47
Trying to get good page rank for your website can be a most frustrating experience for
webmasters. If a person videos then it can are of a great help for goal.
 
 
0 #46 joker 123 2019-04-11 00:31
So, every you design way through some fear, be together with gratitude for the experience.
Just pick a basic place with quality firms. Many
people get a boost of confidence from that.
 
 
0 #47 rollex11 download 2019-04-12 22:01
Links business websites to your internet site or blog are significant.

This is because they bring additional referral traffic as well as assist the search engines to rank you more elevated.
The full progression of getting links from other websites can span long period of.
However, if you discover to utilize linkbaiting towards
your benefit, you can find plenty net sites to check out you from a short long.
In error, a lot of people regarding linkbaiting as something much more too hard
for the particular understand. But, there are a variety of ways for it to be
work for you, it doesn't matter how small your website/blog are.


Design an additional vital part, depending to your impact you want, so you can customize your blog nicely.
An individual want moves through an outstanding logo, preferred way is usually programs
like Photoshop. Profit from topic tackle is
the roll-out of the site. There, you decide what issue in order to be put
on your blog, which plugins if possible utilize the kind of permalinks will fit.


http://jccy.org/wp-content/uploads/sites/2/2010/12/DY-logo-plain.jpg

Comissioning articles is known as way to get more traffic and thereby more potential customers.
You put up a posting about your widgets. Undertake it ! have
reviews, how-to's, sites and technical specifications.
Customers like these and motors like google do because well.
You're showing that an individual might be an authority on that which you are selling.


Everything else can be improved upon with practice, experience or
by paying someone else to perform writing for you if
you have to! But the content.that just.that is where your experience, know-how comes when it comes to.
If you give good content the reader really won't care for people with a
run-on sentence.

There are bloggers communities sites online, where bloggers share their blogs and content summary with other bloggers and audience.

Join some with them and share your content and create
a relationship the bloggers.

Also big be obvious that great content also creates buzz about your site which in turn leads to more on-line traffic.
By creating content people see several be competent to
maintain and grow your user base and get a lot of return traffic as well.
All of this perfect for news and may do wonders for your
SEO aims.

Blog marketing is not difficult to will. Just be certain that you follow all
in the proven and tried techniques that other people talking about and you wont go
opposite. Just don't quit and remain marketing simply because it will pay off sooner or
later.
 
 
0 #48 sky 777 2019-04-13 21:52
I are usually working on SEO for a good 1 1/2 to 2
years. Practically any type of all for this time I spend with it involves content creation. This is really way to
drive business opportunity leads to web site for dwelling based
smaller business. That is, if are generally posting to quality websites with fairly good page ranking.


This area is called Affiliate Marketing. Affiliate marketing is an ideal
way to start making extra cash. You basically select a product to promote, generate traffic to it, and in case you
develop a sale then you can get a commission from it.


There's pointless opening your page program a bunch of words that sound really good to read but contain nothing having said that your company name and a lot
of different adjectives. Their early words that are on your page in order to be a nice paragraph which has your main keywords and
very essential the search so utilize the first words on your page.
Make it the readable correctly punctuated paragraph not a little bunch of keywords separated by commas; this
would get your penalized getting over improved. Repeating your description with a few extra keywords all involved with nicely written sentences would have been a good idea.


Make sure you type it with it marks, just give you results of pages
with this exact term, not entitlement to live get suggestions for play soccer, or tips on getting are able of soccer however the exact term soccer
factors.

Once begin to get many links from such high quality
sites, ones site's popularity will increase, and if
at all possible notice it in personalized site's Pagerank.
This is as your site is easily found using the search engines in these popular
forumns. Once they notice a meaningful link, they quickly create a point to go to your new
site, can make your site indexed by the search engines in announce victory.


Reciprocal links are to be able to come by, but during the early stages,
have got don't possess a good page rank will be more difficult
to acquire. Once your page rank increases
you will be more selective of the page rank you exchange with.


One the simplest way to promote a product on the online market place would be Strategic Promoting.
This is because there will not be other means by which any site can survive competition from thousands of other sites at the same time frame from every corner among the
world, except for marking its place internet.

Its place on the online world can only be marked if ever the site is marketed the right way.
Therefore, Strategic Internet Marketing is vital for
a site, particularly site searching to make some sort
profit with investments behind the domain.

The easiest and fastest way establish these links is write articles and submit them to high ranking article directories.
Also submit your content to sites on your topic that accept might not exactly.
Look for sites with good page rank and high Alexa ranks.
These sites will an individual rank larger.
 
 
0 #49 3win8 slot 2019-04-15 10:15
Search Engine Optimization sounds difficult to most. One reason being that search engines are very technical things and the other
being that the word optimization has five syllables. But in truth Search Engine Optimization is not an exact
science, even though the firms that advertise
this service will make it out to be. The steps that are outlined in this article will help you to optimize your site
correctly at the design stage of your website.

What may be the penalty? Nothing happens! Perform not get any benefit
from doing the following. It is literally a total waste of
time. They keep doing so and it needs to just drag down the website.


You construct all overall by the keyword tool that provides traffic figures and identifies the low
competition. You possess to pay to use such a keyword
tool but in my view it makes it worth while.

If require the mentioned requirement then you need to
hire content writers according on to the need. Suppose You should launch one product and in order
to be write about products and everything, the simplest way to write.
Generally People will not have lot of your respective for because.
Then they hire copy writers and look it published by him.

There are many different such requirement you get a in business.

Not everyperson hire content writer in fixed salary, they hire
freelancer and outsource their work accordingly.
If you happen to having popular demand of writer and regarding work pending for will probably
be content, then only you have to writer permanent writers.You in order to think the normal person who is using internet
look engines to obtain answers to everyone
his lookups. Keywords can prove to become the biggest key factors in having the first put on Google
Search Page. The keyword always be very common, related onto your business/ world-wide-web.

A well experiences Seo firm can in order to in specific.
Consider SEO India , for affordable search engine optimization service for enterprise.Within give full attention to you choose to add your keyword
terms. Use one keyword phrase per web world-wide-web. Also use your keyword phrase in your title and four times in the content of your article.
Should get give you good page optimisation which is often a major key to reaching
the top search on google.

If an individual might be writing articles and are generally experiencing the things i am talking about, erase
the memory of those guys. They are not going anywhere
with their business.

A pr can also enhance your website's rank in your
whole major search engine. This makes way to obtain connected together with targeted customers
directly.
 
 
0 #50 rollex11 login 2019-04-15 22:38
I am not sure where you're getting your information, but great topic.
I needs to spend some time learning much more or understanding more.
Thanks for excellent info I was looking for this information for my mission.
 
 
0 #51 live22 casino 2019-04-20 04:24
A facial rejuvenation is a type of surgical treatment in which the folds of your
skin along with the overall tissues of the therapy lamp are turned.
This is accomplished to help reduce the overall introduction. Those who hate the wrinkles
they have along their forehead or who desire to get rid of
frown lines can you should do so by having one of these procedure.

It's a common type of cosmetic procedure, but is still a fairly invasive at least one.

For this reason, individuals should really consider with certainty
if it will be the best choice for their personal needs.
For many, it be the ideal choice for creating a very youthful appeal.


Too many nurses sound like stuck in treatment of disease phase.
Hospital based nurses seem in order to especially liable to this
connected with thought. Take care of the diagnosis that
they came to and leave the rest for another woman. How can we
promote health for these types of patients? Simply put, look into the nursing process, apply it and
use some good marketing secrets. After all, many individuals need to be sold on good shape.
The advantages of good health are many and is ready in a tolerable amount of
energy and time but another excellent way to where the marketing becomes an advantage.


Each prospect that discovers what you have to offer will be at a different
level of comfort in spending money with you.
Working with a marketing funnel filled with products
and services arrive at different price points gives you leverage to offer something every and every qualified prospect that happens.


Beware with the perils which ogling other women is able to bring on the customer.

What will be the unemployed of an ogler if his wife starts
to ogle other men, flirts with them or actually gets into an illicit relationship with one
or many as revenge on him?

There will almost good times in any relationship. He needs
to recollect these memories. Those happy memories will make him wondering
what went totally wrong. Through this he can start to
see where he fell short and that his feelings for
an individual might be still on that point there.

If you're man in the date, you need to show your respect towards the woman that's, you
are chivalrous and courteous to her. Products and solutions trust your dating relationship advice, you should pull out a chair for
her to sit, hold the door while she walks in and ensure
to ask her choice of food, before placing the transaction. These actions impress
numerous females. When you continue display her respect on consequent dates as well, she will have a
good opinion about your manners.

When something you've undertaken comes out as anticipated, that's excellent!
However, that experience doesn't teach much. Of which may be
to say, what you expected to happen, happened.

You do not need for wary of attending events where this individual also constitute.
Seeing him should stop a duration of drama.
Homework polite to him along with avoid making small talk if
he walks at your discretion. Sometimes these encounters aid you get he boyfriend back by selling it to know various other again.
 
 
0 #52 ntc33 download 2019-04-22 11:06
When it comes to attracting customers, there is nothing better than display stands.
Setting up these things is a nice way to advertise your product or your service.
These things are quite versatile, portable, affordable and practical.
Often, you will find them being easy use in exhibitions.
Of course, they have other uses as really. Do you have your
banners or display stands? How many times do you all of them?
Do you utilize them an individual join trade exhibits or shows?
For everybody who is not then car maximizing their full
potential. You have not at all likely discovered the
various benefits you can be from using this stuff.In the end, most you execute is say to yourself an individual approach a girl, "I dont' care what she thinks; I have a good opinion of myself" you're going to be worlds send.


Good sites that sell a involving mixers could have a
regarding online reviews posted, that can try to make it easy to decide a good
mixer and the right store to purchase it from.

Beware with the perils which ogling other women will bring on buyers.
What will be the unemployed of an ogler if his wife
starts to ogle other men, flirts with them or actually gets into an illicit relationship with one or many as revenge on him?Your students are in that situation. Unless one parent is particularly
cruel or violent, your kids want to enjoy both of yourself.
They may be they ought to resort to hiding their true feelings from all of you just
to keep the peace.

Calling the date right after a date will seem extremely motivated.

Therefore, you should give it a very little time before
making connection for the next date or race. You could show your interest by sending across
flowers or calling her. If she truly keen on continuing
the relationship, might definitely agree to go out with you much more.


These type of product include t shirts, greeting cards, posters, mugs, sweatshirts.
Tend to be two companies who offer coupons and gift
cards, So if you are searching for a pricey personalized gift, there ar lots
of online stores that provide you discounts.
A customers can also add some personal messages then have them printed towards the product with their choice.


It isn't fair, either to the other parent or to the child to impose your conflicted emotions on him.
All of us have a to be able to meet globe on each of our terms.
Hopefully, we can count on our parents to provide us the tools we want to do it.
 

Szólj hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

éjszárny-hírlevél

itt tudsz feliratkozni a hírlevélre, nem spam, mindössze a lényeges dolgokról értesítelek rendszertelenül és ritkán (pl letölthető új zene, írás stb)

Támogatás


Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/modules/mod_nova/mod_nova.php on line 25

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/modules/mod_nova/mod_nova.php on line 110

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/modules/mod_nova/mod_nova.php on line 346

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/modules/mod_nova/mod_nova.php on line 359

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/modules/mod_nova/mod_nova.php on line 425

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro.php on line 51

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/schlncom/public_html/zoldi/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro.php on line 52

tisztelt látogató,

ezúton szeretnélek megkérni,hogy ha tetszik amit itt találtál,és van rá lehetőséged,akkor támogasd az oldal működését,tetszőleges pénzadománnyal illetve megosztással.ez sokat segítene abban, hogy az oldal továbbra is tudjon működni,és minél több írás, kép, zene születhessen.ha nem tudod, az sem gond, amíg az oldal működik, továbbra is ingyenes marad.

a támogatási lehetőségeket IDE KATTINTVA tudod megtekinteni.

köszönettel,

éjszárny

 

...és egy részlet Kerouac Útonjából, csak mert szeretem, és talán mást is eltalál: "Azért mikor kinn ülök a folyó lerobbant rakodópartján napnyugtával, és az ég New Jerseynek nyúló sávját figyelem, és elgondolom, hogy az éggel egyközûen épp ilyen hosszü sáv föld ível a nyugati partig, és a földön út vonul, és az út hossza az álma mindenkinek, és lowában, tudom, a gyerekek ilyenkor sírnak, mert ott nem bánják, ha sír a gyerek, azért ne sírjatok, mondom innen, mert a csillagok feljönnek mindjárt, és nem tudjátok, hogy az Isten Micimackó? az ég pedig odébb a prérire hajlik, és hullajtja rá diadémjait, mikor alig tûzte még a fekete éjszakára, a föld áldására, a folyók csendesítésére, csúcsok sipkájául, és elrejti benne a végsõ part titkát, hogy senki ne tudja, mi lesz, csak az öregedés foszló ruháit tudja..." (Jack Kerouac: Úton)

joomla компонен��

/
asd